Η Αντιδημαρχία Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης αγκαλιάζει το Πρόγραμμα: ΛΕΣΧΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑΣ που διοργανώνεται από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη και το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο SCOTTIE.gr με τη συντονίστρια την Θεανώ Ασπρίδου Καθηγήτρια ΕΚΠΑ με εξειδίκευση στην Ανάπαυση και Εκπαίδευση. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την υλοποίηση της σειράς εργαστηρίων για παιδιά και γονείς με θεματικές για παιδιά προσχολικής ηλικίας (3-6) και σχολικής ηλικίας (6-12 ετών) με στόχο την προώθηση της φιλαναγνωσίας.
Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή 6.00-7.00 μ.μ. στον φιλόξενο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, έναν ιδιαίτερα σημαντικό χώρο, που δίνει την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά από φύλο, ηλικία, μορφωτικό επίπεδο, να έρθει σε επαφή με τη γνώση και να έρθει σε επαφή με ποικιλία λογοτεχνικών βιβλίων. Περισσότερο δημιουργούνται στη Βιβλιοθήκη μια πλατφόρμα για να ανθίσει πολύπλευρα η σχέση του νεαρού γονέα με το παιδί του που μέσα από αυτήν την κοινή δραστηριότητα, φτιάχνει αναμνήσεις και όνειρα που σίγουρα θα η μελλοντική δεξαμενή άντλησης ψυχικής ανθεκτικότητάς του.
Παιδιά και Γονείς συντονιστείτε, δηλώστε συμμετοχή στο 2551089690 στη Γραμματεία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης κι ελάτε με το παιδί σας στο πρώτο κοινό σας ταξίδι στα βιβλία!

*(περιορισμένος αριθμός τμήματος)