Το θάρρος που έδωσαν στη γυναίκα άνδρες οι οποίοι βρίσκονταν σε εστιατόριο

Η παρατηρητικότητα και το επίμονο βλέμμα ενός άνδρα, μόνιμου κάτοικου Διδυμοτείχου έσωσαν κυριολεκτικά μία γυναίκα 32 ετών, η οποία κατήγγειλε ότι κακοποιούνταν από τον σύντροφό της.
Την Παρασκευή το απόγευμα, μία παρέα η οποία βρίσκονταν σε εστιατόριο του Διδυμοτείχου δεν περίμενε ότι θα πρωταγωνιστούσε στη λύτρωση για μία γυναίκα. Η παρέα απολάμβανε το απόγευμα όταν ξαφνικά ένα μέλος της είδε ένα ζευγάρι να περπατάει στον δρόμο. Τότε ενστικτωδώς μέλος της παρέας κοίταξε την κοπέλα, η οποία του ανταπέδωσε με επίμονο κοίταγμα. Αυτή η στιγμή ήταν καθοριστική, καθώς μόλις το ζευγάρι πλησίασε η γυναίκα πήδηξε πάνω στο τραπέζι και ζήτησε βοήθεια. Άμεσα οι θαμώνες σηκώθηκαν όρθιοι σχημάτισαν κλοιό γύρω της με αποτέλεσμα ο συνοδός της γυναίκας να απομακρυνθεί. Η γυναίκα σε άθλια κατάσταση ζήτησε βοήθεια. Άμεσα κλήθηκε η αστυνομία, με τους αστυνομικούς να φτάνουν στο σημείο, να καθησυχάζουν αρχικά την 32χρονη και στη συνέχεια να τη μεταφέρουν με ασφάλεια στο νοσοκομείο.
Στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου για ακόμη μία φορά το προσωπικό ανταποκρίθηκε στο δύσκολο περιστατικό, ενώ ο άνδρας από το εστιατόριο ο οποίος κατάφερε να αντιληφθεί ότι κάτι δεν πάει καλά, την επισκέφτηκε προσφέροντας της ρούχα που του έδωσε η σύζυγός του.
Η 32χρονη κατάγεται από την περιοχή της Καβάλας και βρέθηκε στο Διδυμότειχο πριν λίγες εβδομάδες καθώς πίστεψε ότι η γνωριμία μέσω διαδικτύου με τον άνδρα που έμενε στο Διδυμότειχο ήταν μία καλή ευκαιρία να ξαναρχίσει τη ζωή της. Τελικά όμως ήταν ένας εφιάλτης.
Η γυναίκα πλέον ζει σε προστατευόμενο περιβάλλον, ενώ ο άνδρας ο οποίος κατηγορείται για την κακοποίησή της παραμένει άφαντος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άνδρας ο οποίος αναζητείται, είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές για άλλες υποθέσεις.