Αδιανόητο να απαιτείται να γίνει ολόκληρος κύκλος για να διακομισθεί ασθενής στο νοσοκομείο τονίζει το σωματείο εργαζομένων ΕΚΑΒ Θράκης.
Για την μην παράδοση της εξόδου της Εγνατίας για το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, διαμαρτύρεται το σωματείο εργαζομένων ΕΚΑΒ Θράκης. Η έξοδος έχει εδώ και χρόνια ξεκινήσει να κατασκευάζεται, όμως ακόμη δεν έχει παραδοθεί. Πρόκειται για μία πολύτιμη έξοδο – πρόσβαση για το νοσοκομείο, με την οποία επιτυγχάνεται η γρηγορότερη διακομιδή ασθενών στο νοσοκομείο. Είναι μία απαραίτητα έξοδος η οποία όχι μόνο μειώνει οικονομικά το κόστος λειτουργίας των ασθενοφόρων, αλλά σώζει κυριολεκτικά ζωές.
Η ανακοίνωση του σωματείων των εργαζομένων ΕΒΑΚ Θράκης.

Το σωματείο εργαζομένων ΕΚΑΒ 9 Θράκης θα ήθελε να εκφράσει την δυσαρέσκεια του για την μη λειτουργία του κόμβου Εγνατίας οδού -ΠΓΝοσοκομειου Εβρου .
Ο κόμβος αυτός θα έπρεπε ήδη να έχει δοθεί στην κυκλοφορία από την πρώτη μέρα κατασκευής του.
Είναι αδιανόητο να υπάρχει επείγον περιστατικό και να χρειάζεται να κάνει το ασθενοφόρο ολόκληρο κύκλο με αποτέλεσμα να χάνεται πολύτιμος χρόνος.
Για τους Διασώστες του ΕΚΑΒ και πρωτίστως για τους ασθενείς το κάθε λεπτό είναι σημαντικό.Άραγε πόσο αποτιμάται μια ανθρώπινη ζωή που βρίσκεται σε κίνδυνο;
Θα θέλαμε οι υπεύθυνοι να μεριμνήσουν έτσι ώστε να δοθεί λύση σε ένα τόσο σημαντικό θέμα για τον λαό της Θράκης και όχι μόνο.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ελπίζουμε για την όσο πιο γρήγορη διευθέτηση του θέματος.

Ο Υπεύθυνος Τύπου Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 9 ΘΡΑΚΗΣ

Μαυρίδης Γαβριήλ