ΑΓΩΝΕΣ ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ ΕΦΗΩΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΘΡΑΚΗΣ

   Στην προκριματική φάση των αγώνων πιγκ-πογκ κατηγορίας εφήβων – νεανίδων μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Εθνικός Αλεξ/πολης. Στην κα- τηγορία των εφήβων στο ομαδικό και ενώ ο προπονητής Παράσχος Α- βραμίδης χρησιμοποίησε έξι διαφορετικούς αθλητές κέρδισε όλους τους αντιπάλους του με 3-0 και βέβαια την πρόκριση για την τελική φάση , που θα γίνει στην Αθήνα 7,8και 9 Απριλίου 2012. Στο ομαδικό για τον Εθνικό αγωνίσθηκαν οι Δήμος Κίτσιος, Νίκος Κηπουρός, Βασίλης Μπίκος, Πάρης Τσιλιγκίρης, Χρήστος Κοζάρης και Μιχάλης Αραμπατζής. Στην κατηγορία των εφήβων είχαμε μια μεγάλη έκπληξη, όπου η χρυσή πιτσιρικαρία του Ατρόμητου του Άβαντα κέρδισε την Φιλία Ορεστιάδας με 3-2 ! Για τον Άβαντα αγωνίσθηκαν οι Μηνάς Νουρλούς, Θέμης Χατζη- παύλου και Τάσος Ανανίδης.  Η ομάδα του Δημοκρίτειου Κομοτηνής έδειξε ότι θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα παίδων με τους αξιόλογους αθλητές Δουλγέρη και Γκοτζαρίδη.

Στο ομαδικό νεανίδων τα είδαμε ΟΛΑ!…. Δύο εξαιρετικές μικρούλες, αλλά μεγάλες σε ψυχή και ταλέντο, η 12χρονη Ηρώ Κοζάρη και η 13χρο- νη Μαρία Παπαρήγα του Εθνικού, κέρδισαν στο διπλό του ομαδικού τις 16χρονες αθλήτριες της Φιλίας Ορεστιάδας, Κοντονή και Μπιμπισίδου, με 3-2!!!!!!(11-8, 6-13, 3-11, 11-9, 11-9) και σε συνδιασμό με τις δύο νί- κες της Παναγιώτας Μούρου έστειλαν την ομάδα του Εθνικού στην τελι- κή φάση των αγώνων.

Στο ομαδικό Νεανίδων ακόμα αγωνίσθηκαν για τον Εθνικό η Εύη Μή- λια και η Χριστίνα Καμπορούδη. Στο ατομικό Νεανίδων η Μούρου του Εθνικού κέρδισε καθαρά και άξια την πρώτη θέση και μαζί την πρόκρι- ση, για την τελική φάση, χωρίς να χάσει ούτε ένα σέτ: Στο ατομικό εφήβων μεγάλη έκπληξη ήταν η πρόκριση του Πάρη Τσιλιγκίρη του Εθνι κού, ενώ την πρόκριση κέρδισε και ο Παρασκευόπουλος της Φιλία. Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν ο Μιχάλης Αραμπατζής και ο Βασίλης Μπίκος του Εθνικού καθώς και οι Λιμτσιούλης και Μαραντώνης του Σπάρτακου, ενώ άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον η Δανάη Μασκαλέρη, η Χριστίνα Καμπορούδη, ο Παντελής Γιοβανάκης και ο Νίκος Βερβερίδης του Εθνικού Αλεξ/πολης.