Κάθε επιχείρηση εστίασης, που παρέχει υπηρεσίες delivery και take away, έχει ανάγκη από την ιδανική συσκευασία τροφίμων και ποτών. Αυτό σημαίνει πως χρειάζεται συσκευασίες μιας χρήσης, που συνδυάζουν ποιότητα και πρακτικότητα με καλαισθησία, γιατί η εικόνα της συσκευασίας αντικατοπτρίζει πάντα και την εικόνα της επιχείρησης.

Στη Siganos Pack σε περιμένουν επαγγελματικές συσκευασίες φαγητού και ποτού, χάρτινες ή πλαστικές εξαιρετικής αντοχής, για να συσκευάζεις και να μεταφέρεις τα προϊόντα σου με ασφάλεια!

Συσκευασίες για τρόφιμα σε μεγάλη ποικιλία

Αν διαθέτεις κάποιο εστιατόριο, ταχυφαγείο ή άλλη επιχείρηση εστίασης και κάνεις delivery ή δίνεις τη δυνατότητα του take away, γνωρίζεις πολύ καλά τη σημαντικότητα μιας άριστης συσκευασίας. Εξερεύνησε την πλούσια ποικιλία του ενημερωμένου e-shop siganospack.gr και ανακάλυψε τη χάρτινη ή πλαστική συσκευασία, που καλύπτει τις ανάγκες σου.

Στρογγυλό μπολ κραφτ από χαρτόνι κορυφαίας ποιότητας. Είναι ιδανικό για κρύα γεύματα, όπως σαλάτες, και διατίθεται σε πρακτική συσκευασία των 50 τεμαχίων.

Ανάλογα με τα προϊόντα σου, βρες την αντίστοιχη συσκευασία στο ιδανικό σχήμα και μέγεθος. Αναζήτησε χάρτινα μπολ με αποσπώμενα καπάκια, για ζυμαρικά ή σαλάτες για παράδειγμα, κουτιά σε ποικιλία διαστάσεων για pizza, σουβλάκι, burger, κουτάκια για σως ή ακόμα και ειδικά διαμορφωμένα κουτιά για κρέπα ή σάντουιτς και ό,τι άλλο χρειάζεσαι.

Πλαστικό μπολ σε μαύρο χρώμα σετ με διάφανο καπάκι, που μπαίνει άφοβα και στον φούρνο μικροκυμάτων.

Στη συλλογή της Siganos Pack σε περιμένουν, επίσης, αναλώσιμα εστίασης σε πακέτα πολλών τεμαχίων, όπως κουβέρ, μαχαίρια και χαρτοπετσέτες.

Delivery και take away καφέ και ροφημάτων

Η μεταφορά καφέ ή άλλων ροφημάτων γίνεται με απόλυτη ασφάλεια, όταν επιλέγονται ποτήρια και καπάκια μιας χρήσης από ποιοτικά υλικά, καθώς και βάσεις για περισσότερα ποτήρια.

Πώματα κάθε είδους: Πομπέ, πιπίλα και σταυρός σε μεγάλη ποικιλία για ζεστά και κρύα ροφήματα.

Ωστόσο, η ασφαλής μεταφορά δεν είναι το μοναδικό ζητούμενο, καθώς χρειάζεσαι ποτήρια σχεδιασμένα με υλικά που διατηρούν για ώρα σταθερή τη θερμοκρασία του ροφήματος. Προμηθεύσου τα από τη siganospack.gr και μαζί τα απαραίτητα αναλώσιμα, όπως καλαμάκια και αναδευτήρια.

Χάρτινες βάσεις κραφτ, για 2 ή 4 ποτήρια, που είναι ιδανική λύση για take away και delivery.

Ειδικά είδη συσκευασίας για γλυκά

Η τεράστια γκάμα σε είδη συσκευασίας της εταιρείας διαθέτει και έναν μεγάλο αριθμό σε συσκευασίες για ζαχαροπλαστεία και γενικότερα για μεταφορά γλυκών.

Κουτί για panettone σε έντονο κόκκινο, ιδανικό για περιεχόμενο των 750gr. Το χαρτόνι άριστης ποιότητας και αντοχής και η πρακτική λαβή το καθιστούν την καλύτερη επιλογή.

Ανακάλυψε κουτιά για τούρτες και άλλα γλυκά σε ποικιλία μεγεθών, ειδικά σχεδιασμένες χάρτινες συσκευασίες για panettone, πλαστικά μπολάκια ατομικών μερίδων, κυπελάκια για παγωτό και τα απαραίτητα κουταλάκια και ξυλάκια μιας χρήσης.

Ξυλάκια παγωτού μιας χρήσης σε πακέτο των 50 τεμαχίων.

Στη Siganos Pack θα βρεις ακόμα περισσότερα είδη συσκευασίας και υλικά αμπαλάζ. Επίλεξε τις συσκευασίες και το υλικό packaging, που αντιπροσωπεύει το προϊόν και την επιχείρησή σου, και απόκτησέ τα με μία επίσκεψη στα φυσικά καταστήματα της εταιρείας στο Ηράκλειο Κρήτης. Εναλλακτικά, κάνε την παραγγελία σου online και παράλαβέ τη άμεσα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα!