Και οι κάτοικοι του βορειότερου δήμου της χώρας, θα έχουν σύντομα τη δυνατότητα να οδηγήσουν στην ανακύκλωση κι όχι στα σκουπίδια, παλιά ρούχα, υποδήματα, υφάσματα, τσάντες, αξεσουάρ, λούτρινα παιχνίδια.
Το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε την τοποθέτηση κάδων ανακύκλωσης ρούχων σε σημεία τόσο της πόλης, όσο και των χωριών και οι κάτοικοι του δήμου θα έχουν τη δυνατότητα να ανακυκλώνουν κι όχι να πετούν τα παλιά τους ρούχα. Η τοποθέτηση των κάδων θα γίνει από εταιρεία η οποία θα υπογράψει και σχετική σύμβαση με το δήμο.
Παράλληλα πάντα υπάρχει και η δυνατότητα προσφοράς, σε κοινωνικές δομές, εκκλησία κτλ, ώστε να χρησιμοποιηθούν από άτομα που έχουν ανάγκη.

Η συγκεκριμένη ανακύκλωση είναι διαδεδομένη σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και στο εξωτερικό και πέρα από τα γενικότερα περιβαλλοντικά οφέλη, υπάρχει και όφελος σχετικά με την αποκομιδή των απορριμμάτων, καθώς θα υπάρχουν λιγότερα σκουπίδια.
Τη δυνατότητα απόσυρσης – ανακύκλωσης ρούχων δίνουν και επιχειρήσεις ρούχων, με τους καταναλωτές σε πολλές περιπτώσεις να έχουν και οικονομικά οφέλη, καθώς παραδίδοντας ρούχα αποκτούν εκπτώσεις για επόμενες αγορές τους.