Αυτό το blog post είναι αφιερωμένο σε ένα από τα πιο κομψά και διαχρονικά κομμάτια που μπορεί να έχει η γυναικεία γκαρνταρόμπα και δεν είναι άλλο από το σακάκι. Είναι το fashion item που σε όποιο σύνολο κι αν προστεθεί θα κάνει το look να φαίνεται πιο «επαγγελματικό» κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να φορεθεί με γυναικεία τζιν και άλλα casual ή πιο formal κομμάτια ανάλογα την περίσταση. Ανακάλυψε παρακάτω τα οκτώ στιλάτα winter outfits που συνδυάζονται με blazer!

Κάπου ανάμεσα στο μπλε και το πράσινο είναι το βαθύ πετρόλ χρώμα που μας εμπνέει ηρεμία και γαλήνη. Φόρεσε το πετρόλ σακάκι με το σκούρο μπλε skinny τζιν σου, ένα λευκό top και loafers για ένα office look με μια σοφιστικέ πινελιά. Και εάν θέλεις να εντυπωσιάσεις με το κομψό σου outfit σε μια νυχτερινή έξοδο, δεν έχεις παρά να συνδυάσεις με ένα παντελόνι στην ίδια απόχρωση, τις ψηλοτάκουνες γόβες σου και ένα μαύρο μπούστο με παγιέτες από μέσα. Είτε σε casual είτε σε πιο επίσημες περιστάσεις, το πετρόλ blazer θα δίνει ένα fashionable twist στα σύνολά σου.

Το επόμενο που αξίζει την προσοχή σου είναι το βαθύ σκούρο πράσινο σακάκι που η απόχρωσή του μοιάζει με εκείνη του πεύκου. Εάν σκέφτεσαι ότι μπορεί να μην είναι αρκετά ευέλικτο, εμείς σου λέμε ότι δένει υπέροχα με γκρι, ανοιχτά μπλε, ροζ, κίτρινα και καφέ fashion items. Εάν θέλεις να υιοθετήσεις το color blocking trend αυτόν τον χειμώνα, πρέπει το pine blazer να γίνει δικό σου. Εναλλακτικά, είναι τέλειο με ένα φόρεμα σε neutral τόνους για την επόμενη θεατρική σου έξοδο ή με μια μαύρη leather effect από τις φούστες σου και μπότες μέχρι το γόνατο για ένα απογευματινό καφέ με την παρέα σου!

Αν αγαπάς τη vintage αισθητική, τότε ένα καφέ pied de poule σακάκι είναι για σένα. Δημιούργησε ένα printed κοστούμι με το ασορτί παντελόνι για ένα statement look στο γραφείο ή φόρεσέ το με ένα total black outfit, για να σπάσεις τη μονοχρωμία στο office σύνολό σου.

Τα πιο glamorous βραδινά σύνολα συνοδεύονται φέτος με ένα βελούδινο σακάκι. Τόλμησε ένα velvet blazer μαζί με μια μίνι φούστα με πολύχρωμες παγιέτες, ζιβάγκο μπλούζα και μποτάκια, αλλά και ένα βελούδινο κοστούμι σε μια μωβ απόχρωση που θα κάνει standout. Κι αν νομίζεις ότι δεν ταιριάζει για τα πρωινά σου looks, εμείς σου προτείνουμε να το συνδυάσεις με τα τζιν σου και θα αλλάξεις σίγουρα γνώμη.

Εσένα ποιο blazer σε κέρδισε πιο πολύ;