Με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου προστασίας του πολίτη Μιχάλη Καραμαλάκη, συναντήθηκε αντιπροσωπεία της ένωσης αξιωματικών ΕΛΑΣ ΑΜΘ.


Η αντιπροσωπεία της ένωσης αποτελούνταν από τον Β αντιπρόεδρο της ΠΟΑΞΙΑ Αναστάσιου Δραγουδάκη, τον πρόεδρο της ένωσης Άγγελο Παπαθεμελή, τον β αντιπρόεδρο και αντιπρόσωπο της ομοσπονδία Γιώργο Ζιώγα, ενώ παρών ήταν και ο αστυνομικός διευθυντής ΑΜΘ Πασχάλης Συριτούδης.
Οι αξιωματικοί ζήτησαν από τον κ. Καραμαλάκη την ενίσχυση των υπηρεσιών με έμψυχο δυναμικό και μέσα για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, ενώ αναφέρθηκαν σε οικονομικά και ασφαλιστικά ζητήματα.
Ο Μιχάλης Καραμαλάκης, ο οποίος είναι τέως αρχηγός της αστυνομίας, έδειξε γνώστης των θεμάτων και δεσμεύτηκε στο πλαίσιο των νέων αρμοδιοτήτων του για τη διευθέτησή τους σε συνεργασία με την πολιτική και φυσική ηγεσία του υπουργείου προστασίας του Πολίτη.
Μετά το πέρας της συνάντησης ακολούθησε η επίδοση στον αναλυτικού υπομνήματος διεκδικήσεων και αιτημάτων και πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο της ένωσης αξιωματικών ΕΛΑΣ ΑΜΘ απονομή τιμής ένεκεν αναμνηστικής πλακέτας.