Είναι γνωστό ότι ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Διδυμοτείχου Δημήτρης Παπακωνσταντίνου δεν μασάει τα λόγια του, ούτε χαρίζεται. Θα πει αυτό που πιστεύει ότι είναι σωστό και θα πάει και κόντρα στην παράταξή του.
Πρόσφατα ήταν ο μόνος που ψήφισε υπέρ της εγκατάστασης ανεμογεννητριών, αποδεικνύοντας ότι το πολιτικό κόστος όταν είναι να κάνει το σωστό δεν τον υπολογίζει.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου χτύπησε τώρα, καρφώνοντας του πολυλογάδες που πάνε στα πανηγύρια και όταν πιάσουν μικρόφωνο δεν σταματούν. Για κάποιους είναι δεδομένο ότι θα είναι η τελευταία τους φορά με αξίωμα. . . σε πανήγυρι. Σε κάποια πανηγύρια μιλούν και πολιτευτές πλέον. Και όλοι νομίζουν ότι τα λένε καλά. . .
Ο πρόεδρος μοιράστηκε το παρακάτω κείμενο με τους φίλους του στο διαδίκτυο, ενώ εμείς ξεχωρίσαμε τη φωτογραφία του βουλευτή Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιου Δημοσχάκη.
Δεν ξέρουμε αν είναι τυχαία η φωτογραφία με το κείμενο, πάντως ο κ. Δημοσχάκης, μιλάει, μιλάει, μιλάει και τελεία δεν βάζει. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι πιστεύει ο βουλευτής για τους χαιρετισμούς του, πάντως ο κ. Παπακωνσταντίνου ΜΙΛΗΣΕ!

Μικρή σημασία έχουν οι επώνυμοι, Δήμαρχοι, Βουλευτές, Πρόεδροι και Παραπρόεδροι, που συμμετέχουν στα τοπικά πανηγύρια, που θα εκφωνήσουν τους γνωστούς βαρετούς χαιρετισμούς, κουράζοντας συνήθως το ακροατήριο.
Μεγάλη αξία έχουν όμως άλλα πράγματα, ίσως επειδή ακριβώς ΔΕΝ είναι …. πράγματα.
Αξία έχει η αναβίωση της παράδοσης !!
Αξία έχει πως βρισκόμαστε τόσοι άνθρωποι με κοινά ενδιαφέροντα και βιώματα και τρώμε όλοι μαζί, συζητάμε, τραγουδάμε, πίνουμε το κρασί μας, τσουγκρίζουμε τα ποτήρια μας….χορεύουμε !!
Την μεγαλύτερη όμως αξία έχουν τα χαμόγελα των παιδιών, μικρών και μεγάλων.
Τα χαμόγελα της κόρης που χόρευε αντικριστό (καρσιλαμά) με τον πατέρα της……
Αυτά τα χαμόγελα δεν μπορώ να βγάλω απ’το μυαλό μου !!
Και του χρόνου, με υγεία Αλεποχώρι !!
Η Παναγία βοηθός μας.