Προγραμματισμένες οφθαλμολογικές εξετάσεις σε συνεργασία με την πανελλήνια ένωση οπτικών – οπτομετών, θα προσέφερε δωρεάν η μητρόπολη Διδυμοτείχου, την Κυριακή 5 Ιανουαρίου.
Σύμφωνα όμως με ανακοίνωση που απέστειλε πριν από λίγα λεπτά η μητρόπολη η δράση ακυρώνεται, λόγω διαμαρτυρίας του προέδρου του ιατρικού συλλόγου Έβρου Ανδρέα Παπανδρούδη.
Σύμφωνα με την μητρόπολη, όπου χρειάζονταν θα υπήρχε και διάθεση οπτικών γυαλιών.
Ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Έβρου Ανδρέας Παπανδρούδης, ο οποίος είναι και οφθαλμίατρος, σύμφωνα πάντα με τη μητρόπολη διαμαρτυρήθηκε, χωρίς όμως να δίνεται κάποια επιπλέον πληροφορία.
Πάντως στην ανακοίνωσή της η μητρόπολη τονίζει ότι δράση ματαιώνεται γράφοντας ματαιούται με κεφαλαία.

Τι αναφέρει η μητρόπολη Διδυμοτείχου

Εν συνεχεία προηγουμένης ημετέρας Aνακοινώσεως περί δωρεάν οφθαλμολογικών εξετάσεων και οπτομετρήσεων, που είχαν προγραμματίσει το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας (ΚΕ.Σ.Ο.) σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Οπτικών – Οπτομετρών (ΠΕΟΟ), για την Κυριακή, 5 του μηνός Ιουνίου 2022, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Διδυμοτείχου, φέρεται σε γνώση των ενδιαφερομένων ότι η δράση αυτή ΜΑΤΑΙΟΥΤΑΙ, διότι ο επιτηδευόμενος στο Διδυμότειχο οφθαλμίατρος Ανδρέας Παπανδρούδης, ως Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, διεμαρτυρήθη.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Το thraki Νεα, μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο του ιατρικού συλλόγου Έβρου Ανδρέα Παπανδρούδη, προκειμένου να μεταφέρει την άποψή του.