Αναταράξεις θα φέρει ενδεχόμενη απόσυρση από τα κοινά του πρώην δημάρχου Διδυμοτείχου Πάρι Πατουρίδη. Ο κ. Πατσουρίδης προς το παρόν κρατάει σαν σφραγισμένο φάκελο την απόφασή του για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές, αλλά πληροφορούμαστε ότι ακόμη και να μην κατέβει έχει δύο στόχος: Ο Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου να είναι ο απερχόμενος δήμαρχος και ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Τοκαμάνης να εγκαταλείψει αν είναι δυνατόν και πριν τις εκλογές την ενασχόλησή του με την τοπική αυτοδιοίκηση.
Ο Πάρις Πατσουρίδης, πραγματοποιεί συζητήσεις με στενούς του συνεργάτες, οι οποίοι δεν αποτελούνται ούτε από πρώην πρυτάνεις, ούτε λόγω βυζαντινού Διδυμοτείχου από πρίγκιπες και Δούκες. Στις συζητήσεις συμμετέχουν εξαιρετικά δικοί του άνθρωποι, με τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη να αποτελεί ίσως τον ποιο «δικό» του. Στις συζητήσεις γίνονται αναφορές σε ονόματα που θα μπορούσαν να διαδεχθούν τον Πάρι και να ηγηθούν του συνδυασμού, με στόχο την απομάκρυνση του σημερινού δημάρχου, στον οποίο δεν έχουν να προσδώσουν κάτι το θετικό όσον αφορά στη διοίκηση.
Η αδυναμία λύσης του κτηριακού για τη νοσηλευτική και την ψυχολογία, οι διακοπές νερού που σημειώνονται και η εικόνα των δρόμων σε οικισμούς και στην πόλη, είναι από τα καθημερινά μέχρι τα πιο πολύπλοκα θέματα που τονίζουν ότι δεν έχουν λυθεί, με τον πρώην δήμαρχο να νοιώθει σε κάποιο βαθμό δικαιωμένος.
Ο Παρασκευάς Πατσουρίδης πάντως, είναι αποφασισμένος αυτός να έχει τον τελευταίο λόγο και δεν περιμένει αυτόν να του τον γράψουν εξωτερικοί συνεργάτες. Άλλωστε και δήμαρχος όταν ήταν, μόνος του τα έγραψε, μόνος του τα έλεγε.
Τώρα, για την είδηση, αν προκύψει θέμα διαδοχής, κάτι ακούγεται για γυναίκα, που κάθισε και σε έδρανο προεδρείου κατά το παρελθόν.
Θα δείξει ο καιρός (σύντομα).