21 κιλά και 183 γραμμάρια ηρωίνης εντόπισαν αστυνομικοί της αστυνομικής διεύθυνσης Ορεστιάδας.

Τούρκος, Έλληνας και Βούλγαροι συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών.

 

Μία νέα μεγάλη επιτυχία για την αστυνομική διεύθυνση Ορεστιάδας.

 

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών που ξεκίνησαν από τη Δευτέρα είχαν σαν αποτέλεσμα να εντοπιστούν και να συλληφθούν τέσσερα άτομα, ένας Τούρκος, ένας Έλληνας και δύο Βούλγαροι.

 

Όλα ξεκίνησαν τη Δευτέρα όταν εντοπίστηκε ένας άνδρας να περνάει παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα μέσω του ποταμού Έβρου. Αμέσως τέθηκε υπό παρακολούθηση καθώς δε θεωρήθηκε ύποπτος για λαθρομετανάστευση.

Μία μέρα μετά o άνθρωπος που είχε περάσει το ποτάμι έπεσε στα χέρια των αστυνομικών τη στιγμή που συναντήθηκε με τρία ακόμη άτομα. Κατά την έφοδο των αστυνομικών, εντοπίστηκαν 21 κιλά και 183 γραμμάρια ηρωίνης, ποσότητα πολύ μεγάλη η οποία πολύ σπάνια εντοπίζεται από αστυνομικούς.

 

Την ηρωίνη είχε μεταφέρει από την Τουρκία στην Ελλάδα ο Τούρκος που συνελήφθη, ο οποίος θα την παρέδιδε σε ΄ναν Έλληνα και δύο Βούλγαρους, οι οποίοι με τη σειρά τους σύμφωνα με πληροφορίες θα τη μετέφεραν στην Ευρώπη.

 

Να σημειωθεί ότι πριν από λίγες μέρες οι αστυνομικοί της διεύθυνσης Ορεστιάδας πριν από λίγες μέρες συνέλαβαν έναν Έλληνα ο οποίος κατείχε περισσότερα από έντεκα κιλά χασίς.