Ένα περιστατικό που μας κάνουν υπερήφανος, σημειώθηκε σε καθαριστήριο της Αλεξανδρούπολης. Η ιδιοκτήτρια, κατά τη διάρκεια εργασιών, εντόπισε χρήματα, τα οποία προέρχονταν από κάποιο ρούχο. Μη γνωρίζοντας ποιανού είναι, αποφάσισε να περιμένει να τις τα ζητήσουν, για να είναι σίγουρη ότι θα πάνε σ’ αυτόν που τα αναζητούσε.
Το περιστατικό έφερε στο φως κατά τη διάρκεια της καθημερινή καταγραφής γεγονότων ο γνωστός κάτοικος της Αλεξανδρούπολης Γιάννης Μαλκίδης.
Τι αναφέρει ο κ. Μαλκίδης:
Φίλη συμπολίτισσα – πολύ γνωστή στους περισσότερους από εμάς λόγω της θέσης της που κατέχει σε δημόσια υπηρεσία – μας μετέφερε το προσωπικό της συμβάν που είχε να κάνει με την μεταφορά ενδυμάτων της οικογένειας της προς καθαρισμό από το στεγνοκαθαριστήριο της κ. ΙΝΑΣ ΚΑΡΑΜΟΒΑ.
Όταν κατά την πλύση των ρούχων ( εντός του επαγγελματικού πλυντηρίου του καταστήματος ) βρέθηκαν αρκετά χρήματα τα οποία είχαν ξεχαστεί από την νοικοκυρά πριν αυτά δοθούν στο καθαριστήριο, και η φίλη συμπολίτισσα τηλεφώνησε για να ρωτήσει εάν όντως είχαν βρεθεί, η ευγενέστατη ιδιοκτήτρια κυρία Ίννα, την ενημέρωσε ότι φύλαγε τα χρήματα διότι δεν γνώριζε σε ποιον ανήκουν.
Αξίζουν πολλά – πολλά συγχαρητήρια για το ήθος και την ειλικρίνεια της ιδιοκτήτριας, και βεβαίως να μεταφέρουμε στο σημείο αυτό, το μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους της φίλης μας…το οποίο νιώθει την ανάγκη να εκφράσει και να δημοσιοποιήσει μέσα από εδώ !!!
ΕΥΤΥΧΩΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !