Πριν από λίγες ημέρες και ενόψει των επιμελητηριακών εκλογών, πληροφορηθήκαμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και το διαδίκτυο ότι επικεφαλής άλλης παράταξης ζήτησε δημόσιο διάλογο για να ενημερωθούν οι επαγγελματίες για τα προγράμματα των συνδυασμών.

Όπως ήδη έχουμε εκφράσει δημόσια, πρόθεση του συνδυασμού μας «ΕΠΙΧΕΙΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» είναι σ’ αυτές τις εκλογές να δοθεί η δυνατότητα στα μέλη του επιμελητηρίου να συμμετέχουν όσο το δυνατόν πιο ενεργά, σε όλες τις διαδικασίες που αφορούν το θεσμό και κυρίως να προσέλθουν στις κάλπες στις 3 και 4 Δεκεμβρίου.

Σε συνέχεια της πρότασής μας αυτής, και επειδή για εμάς δημόσιος διάλογος σημαίνει ανοιχτός διάλογος, πιστεύουμε ότι οποιαδήποτε τέτοια εκδήλωση θα πρέπει να διεξαχθεί με κύρια ευθύνη του επιμελητηρίου, να προσκληθούν όλοι οι επαγγελματίες και να διεξαχθεί σε δημόσιο χώρο έτσι ώστε να υπάρχει δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων από και προς όλους τους συμμετέχοντες. Στην εκδήλωση αυτή καλούμε και όλους του δημοσιογράφους των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και προτείνουμε την ταυτόχρονη τηλεοπτικής της μετάδοση.

Η αξιολόγηση των υποψηφίων συνδυασμών και των προγραμμάτων τους θα ήταν σκόπιμο να γίνει από τα ίδια τα μέλη του επιμελητηρίου, μέσα από μια πιο άμεση δημοκρατική διαδικασία με τη συμμετοχή όλων αυτών που αφορούν οι επερχόμενες εκλογές. Σαν επικεφαλής του συνδιασμού «ΕΠΙΧΕΙΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», είμαι πρόθυμος να συμμετάσχω σε οποιαδήποτε τέτοια εκδήλωση που θα έδινε τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να εκφέρουν λόγο και άποψη για την εκλογή της νέας διοίκησης.

Με τιμή

Χριστόδουλος Τοψίδης