Με τρόπο που προκαλεί εντύπωση εκφράζονται θετικά στο παρακάτω κείμενο, αρκετοί Νεοδημοκράτες του Έβρου.

Το κείμενο αναφέρει:
«Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την πρώτη στιγμή της διακυβέρνησης δείχνουν έμπρακτα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τόπο μας στέλνοντας σαφή μηνύματα με πολλούς αποδέκτες. Ταυτόχρονα έχουν διαχειριστεί επιτυχώς τους τελευταίους μήνες κρίσεις πολλαπλών επιπέδων. Μόνο σιγουριά και εμπιστοσύνη μπορεί να εμπνέουν αυτοί οι χειρισμοί.
Με γνώμονα το συμφέρον του Έβρου και των κατοίκων του η Κυβέρνηση θα χειριστεί με τον πιο επωφελή τρόπο και το θέμα που έχει ανακύψει με τη δομή στο Φυλάκιο και δεν θα επιτρέψει σε καμία περίπτωση την μεταβολή στην πληθυσμιακή σύνθεση της περιοχής ενώ παράλληλα θα θωρακίσει ακόμα περισσότερο την αποτρεπτική μας δυνατότητα απέναντι στους σχεδιασμούς της Άγκυρας».

Η συντάκτρια του κειμένου είναι αποσπασμένη στο γραφείο του βουλευτή Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Χρήστου Δερμεντζόπουλου (ο οποίος έχει εκφραστεί κάθετα αντίθετος με επέκταση του Φυλακίου), μέλος της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Έβρου Έμυ Κασιμάτη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι τελευταίες λέξεις, θυμίζουν την ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Έβρου Άκης Παρασκευόπουλος, η οποία έλεγε:
«Η εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι απεριόριστη όπως και της συντριπτικής πλειοψηφίας των ακριτών του Έβρου.
Η πολιτική της κυβέρνησης μας δεν θα επιτρέψει σε καμία περίπτωση την μεταβολή στην πληθυσμιακή σύνθεση της περιοχής και θα θωρακίσει ακόμα περισσότερο την αποτρεπτική μας δυνατότητα απέναντι στους σχεδιασμούς της Άγκυρας».

Κάπου μπερδευτήκαμε ή δεν το καταλάβαμε καλά, καθώς ένας από τους συμφωνούντες μας καλεί σε αγώνες όπως έγιναν στο Τυχερό.
Οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ειδικά όταν προέρχονται από δημόσια πρόσωπα, είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες, όπως και τα like και οι καρδούλες.