Στο 3ο δημοτικό σχολείο Διδυμοτείχου βρέθηκε σήμερα η πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το παιδί» Αλεξάνδρα Μαρτίνου, προκειμένου να εγκαινιάσει τα γήπεδα που αναβαθμίστηκαν με την πολύτιμη διαμεσολάβηση της Ένωσης.
Σε μια σεμνή τελετή, οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου υποδέχτηκαν θερμά την κα Μαρτίνου, που συνοδευόταν από συνεργάτες της στην Ένωση «Μαζί για το παιδί». Στους επισκέπτες, τα παιδιά απήγγειλαν ποιήματα, τραγούδησαν και προσέφεραν δώρα που προετοίμασαν με τους δασκάλους τους.
Τη σεμνή, αλλά πολύχρωμη εκδήλωση, τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Παρασκευάς Μπιλιακάκης, ο περιφερειακός διευθυντής πρωτοβάθμιας & δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κωνσταντίνος Μπαντίκος, η διευθύντρια πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Έβρου Δήμητρα Βουρδογλου, η συντονίστρια εκπαιδευτικού έργου Ιωάννα Μανάφη και εκπρόσωπος του μητροπολίτη Διδυμοτείχου. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στο διευθυντή του σχολείου Σταύρος Παπαμιχαήλ, στους εκπαιδευτικούς, αλλά και στους μαθητές που συμμετείχαν στην ευχαριστήρια εκδήλωση, έχοντας προετοιμάσει τόσες εκπλήξεις, οι οποίες συγκίνησαν τους παρευρισκόμενους και επιβεβαίωσαν πως για τα παιδιά αξίζουν τα καλύτερα.
Η αναβάθμιση των γηπέδων που βρίσκονται στον αύλειο χώρο του σχολείου τα καθιστά ασφαλέστερα για τους αθλούμενους μαθητές και σαφώς ποιοτικότερα. Τέλος, αξιοσημείωτο είναι πως η Ένωση «Μαζί για το παιδί» συνδράμει το 3ο Δημοτικό σχολείο Δ

ιδυμοτείχου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, καθώς πέρσι προσέφερε τεχνολογικό εξοπλισμό για τις αίθουσες της σχολικής μονάδας.