Λαζόπουλος: Το Δημαρχείο είναι δημόσιο κτήριο, δεν είναι πολυκατοικία

Την απόφαση να τοποθετηθεί θυροτηλέφωνο στο δημαρχείο έλαβε ο δήμος Αλεξανδρούπολης. Το δημαρχείο που σημερα δεν εχει θυροτηλέφωνο, αναμένεται να αποκτήσει το επόμενο διάστημα, κατι που θα στοιχίσει 830 ευρώ.
Για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση της προμήθειας θυροτηλεφώνου, χρειάζεται η τοποθέτηση ειδικού ηλεκτροπύρου στην εξώπορτα, η τοποθέτηση ενδεικτικής
λυχνίας για την ενεργοποίηση του συστήματος και η τοποθέτηση σχετικού πληκτρολογίου και πίνακα μαζί με όλη την καλωδίωση που απαιτείται για την ορθή λειτουργία του.

Το thaki Νεα, επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιώργο Κυζιρίδη, ο οποίος ανεφερε οτι το θυροτηλέφωνο θα τοποθετηθεί για χρηση τις απογευματινές ώρες, ώρες όπου δεν υπάρχει κόσμος στο δημαρχείο και ο δήμαρχος έχει κάποιες συναντήσεις και δεν μπορει το δημαρχείο να παραμένει ανοιχτό και με ενδεχόμενο να μπει οποιοσδήποτε μέσα.

Στο μεταξύ ο επικεφαλής της παράταξής Ενότητα για μία Νέα Πορεία Δημήτρης Λαζόπουλος σχολιάσε: «Το Δημαρχείο είναι δημόσιο κτήριο, δεν είναι πολυκατοικία».
Ενδεικτικό είναι και το γραπτό του σχόλιο «Έχω socαριστεί».

Δείτε ΕΔΩ τη σχετική απόφαση.