Τη δεύτερη αγωγή από τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης γνωστοποιεί ότι έλαβε ο δημοτικός σύμβουλος Αλεξανδρούπολης Παύλος Μιχαηλίδης.
Ο κ. Μιχαηλίδης με ανάρτησή του σε λογαριασμό του σε κοινωνικό δίκτυο, γνωστοποιεί ότι ο δήμαρχος με νέα αγωγή του ζητάει 30.000 ευρώ.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο κ. Μιχαηλίδης με την αγωγή ζητούνται 30.000 ευρώ ως ηθική βλάβη από την παράνομη και υπαίτια συμπεριφορά του. Απ’ όσα γίνονται αντιληπτά από την ανάρτηση του Παύλου Μιχαηλίδη η αγωγή προέκυψε ύστερα από σχολιασμούς του για το θέμα διαγωνισμού του δήμου, σε πρόσκληση ενδιαφέροντος στο πλαίσιο παροχής υπηρεσιών ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης δημοσιότητας στρατηγικής ΒΑΑ του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Στο μεταξύ, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος σε συνεντεύξεις του τις προηγούμενες ημέρες ανέφερε ότι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από δημοτικός σύμβουλος, ως αποτέλεσμα και των εξελίξεων.

Μέχρι τώρα, οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του δήμου Αλεξανδρούπολης δεν έχουν προχωρήσει σε κάποιο σχολιασμό για το θέμα της κατάθεσης των δύο αγωγών στον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο.

 

Διαβάστε: Αγωγή σε δημοτικό σύμβουλο από τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης