Τις πόρτες της σε νέους επιστήμονες, επαγγελματίες και φοιτητές ανοίγει για πρώτη φορά η ελληνική γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι, διοργανώνοντας το 1ο Open Day στις κεντρικές της εγκαταστάσεις στις Σέρρες.

Έχοντας ως θέμα την Τεχνολογική Επανάσταση στον Χώρο της Βιομηχανίας Τροφίμων, η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 και απευθύνεται σε Μηχανολόγους, Ηλεκτρολόγους, Αυτοματιστές και Ψυκτικούς.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με αναγνωρισμένα στελέχη της αγοράς εργασίας, να ενημερωθούν για τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις στον χώρο της βιομηχανίας, ενώ έγκριτοι εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας θα μοιραστούν σημαντικές γνώσεις μαζί τους. Παράλληλα, θα τους δοθεί η δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις με τους Διευθυντές των Μονάδων Παραγωγής, Τεχνικής και HR της Κρι Κρι και να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.
Μετά το τέλος των παρουσιάσεων, όσοι έχουν λάβει μέρος στην ημερίδα θα μπορούν να συμπληρώσουν μία φόρμα αξιολόγησης των γνώσεων τους, ενώ όλοι θα λάβουν σχετική πιστοποίηση.

O Παύλος Μαυρίδης, HR Manager της γαλακτοβιομηχανίας Κρι Κρι, δήλωσε σχετικά με το 1ο Open Day: «Όλοι εμείς στην Κρι Κρι είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που φέτος για πρώτη χρονιά ανοίγουμε τις πόρτες μας για να υποδεχθούμε στην οικογένεια μας νέους που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις επαγγελματικές και ακαδημαϊκές τους γνώσεις. Η συνεισφορά στην εκπαίδευση αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες του οράματος της εταιρείας μας και δεσμευόμαστε ότι θα πραγματοποιήσουμε στο μέλλον και άλλες αντίστοιχες δράσεις».

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται έως τις 11/10 στο ειδικά διαμορφωμένο site της Κρι Κρι:

https://careers.krikri.gr/

Κρι Κρι
Η εταιρεία Κρι Κρι είναι μια κερδοφόρα εξαγωγική γαλακτοβιομηχανία που κατέχει τη δεύτερη θέση στην ελληνική αγορά γιαουρτιού και ένα σημαντικό και συνεχώς αυξανόμενο μερίδιο στην αγορά παγωτού. Με ιστορία από το 1954, η Κρι Κρι παραμένει πιστή στο όραμά της από γενιά σε γενιά: να παράγει γιαούρτια, γάλα και παγωτά και να προσφέρει στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή απολαυστικές αυθεντικές γεύσεις που χαίρουν της προτίμησης των καταναλωτών. Οι αγνές και ποιοτικές πρώτες ύλες σε συνδυασμό με το μεράκι αλλά και την τεχνογνωσία της 100% Ελληνικής Γαλακτοβιομηχανίας με έδρα τις Σέρρες καθιστούν την εταιρεία ως έναν από τους πιο καθιερωμένους παίκτες του κλάδου.