Κατασχέθηκαν 155 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης 

Συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 21χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών, εκβίαση και παράνομη βία.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη το πρωί, στο Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας καταγγέλθηκε από 16χρονο ημεδαπό, ότι την Κυριακή (30-11-2011) ο 21χρονος, υπό την απειλή σωματικής βίας απαίτησε από αυτόν, να πουλήσει ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και στη συνέχεια να του αποδώσει το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ. Ο 16χρονος αδυνατώντας να του αποδώσει το χρηματικό ποσό, παρέδωσε σε αυτόν, μία χρυσή αλυσίδα και μία  ηλεκτρονική παιχνιδομηχανή.

Ακολούθως, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 21χρονου, καθώς επίσης και σε εγκαταλελειμμένο κτίσμα πλησίον αυτής, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους137 γραμμαρίωνκαι μία ηλεκτρονική παιχνιδομηχανή, τα οποία είχε αποκρύψει ο δράστης.

Κατασχέθηκε επίσης, ακατέργαστη κάνναβη βάρους18 γραμμαρίων, την οποία είχε παραδώσει ο 21χρονος στον 16χρονο προκειμένου να την πουλήσει.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.