Συνάντηση άμεσα και επιτακτικά ζητούν με τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων οι θεσμικοί και οι εκπρόσωποι των αγροτών του Έβρου, με αφορμή τη μη λύση των προβλημάτων που έχουν προκύψει από τις καταστροφές της παραγωγής βαμβακιού στον Έβρο.
Το πρωί του Σαββάτου οι θεσμικοί του Έβρου πραγματοποίησαν ακόμη μία συνάντηση και με το πέρας αυτής αποφάσισαν να στείλουν επιστολή στον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων Σταύρο Αραχωβίτη με την οποία του τονίζουν ότι υπάρχει αβεβαιότητα και αοριστία στον αγροτικό κόσμο για τον τρόπο αποζημιώσεων.
Οι εκπρόσωποι αγροτικών συλλόγων, δήμαρχοι, της περιφέρειας και ενώσεων, ζητούν επιτακτικά συνάντηση από τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου έως την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου, ώστε να βρεθεί βέλτιστη λύση, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή.
Μάλιστα η επιστολή κλείνει ως εξής: «Ευελπιστούμε στη θετική σας απόκριση ειδάλλως θα αναγκαστούμε (όσο κι αν δεν είναι στις προθέσεις μας, στην ευγένεια και ηθική του Εβρίτικου λαού) να είμαστε στο φιλόξενο Υπουργείο σας την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019.

 

 

 

Στη φωτογραφία από τη σύσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί στο υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης για τα προβλήματα της αγροτικής παραγωγής του Έβρου, στις 9 Οκτωβρίου του 2018.