Καταγγελία στο thraki Νεα για τμήματα του επαρχιακού δικτύου του βορείου τμήματος του Έβρου

Λεωφορεία του ΚΤΕΛ Έβρου, ξεκίνησαν όπως εδώ και δεκαετίες για να εκτελέσουν δρομολόγια και να εξυπηρετήσουν επιβάτες, όμως αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στη βάση τους, καθώς ο δρόμος Νεοχώρι – Βάλτος είναι κλειστός και ήταν αδύνατη η μετάβαση από τον παγωμένο δρόμο Αμπελακίων – Βάλτου, που τους στέλνουν, λόγω του κλειστού δρόμου.
Δύο δρομολόγια του ΚΤΕΛ από Ορεστιάδας προς Δίκαια δεν ολοκληρώθηκαν το πρωί της Παρασκευής 4 Ιανουαρίου, με ότι αυτό συνεπάγεται για όσους έπρεπε να μετακινηθούν, καθώς όπως καταγγέλλεται στο thraki Νεα, ο δρόμος Αμπελάκια – Βάλτος «ξεπάγωσε» μετά τις 9:00.
Το thraki Νεα, επικοινώνησε με τον αντιπεριφερειάρχη υποδομών Κώστα Βενετίδη ο οποίος μας είπε ότι ξενύχτησε μέχρι τις 3 και από τις 6 το πρωί ήταν στο γραφείο του προκειμένου να ελέγχει την κατάσταση των δρόμων, ότι επικοινωνούσε με τους προέδρους των χωριών και δεν του αναφέρθηκε πρόβλημα.
Στο ερώτημά μας, πότε θα δοθεί σε κυκλοφορία ο δρόμος Νεοχώρι – Βάλτος είπε ότι δεν έχει απάντηση, ότι ο εργολάβος πρέπει να τον ολοκληρώσει μέχρι τις 15 Ιανουαρίου.

Σήμερα τα σχολεία ήταν κλειστά. Όταν θα ανοίξουν τα σχολεία τι θα γίνει;
Θα παρακαλάμε να μη χιονίσει ή θα εξασφαλίζεται η βατότητα στους δρόμους;

 

φωτο: αρχείο