«Ο Εθνικός έχει ιστορία και δεν ξεπουλιέται στα χρυσωρυχεία» φώναξαν φίλαθλοι οι οποίοι παρακολούθησαν τον αγώνα πετοσφαίρισης μεταξύ Εθνικού και Ολυμπιακού στην Αλεξανδρούπολη τη Δευτέρα, όταν αναρτήθηκαν δύο πανό κατά της χορηγίας των χρυσωρυχείων Θράκης στην ομάδα του εθνικού.

 

Το θέμα της ανάρτησης τον πανό καταδίκασε ο εθνικός ο οποίος έβγαλε και σχετική ανακοίνωση. Φίλαθλοι όμως είχαν αντίθετοι άποψη.

Ο έγκριτος δημοσιογράφος Γιώργος Πανταζίδης, ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα έγραψε στο ρεπορτάζ του:

Δύο πανό κατά των χρυσωρυχείων και της χορηγίας στις φανέλες του Εθνικού υψώθηκαν στο γήπεδο από φίλους του Εθνικού, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα στέλνοντας το δικό τους μήνυμα. Η πράξη αυτή έγινε δεκτή με χειροκροτήματα από την κερκίδα αλλά και με το σύνθημα «Ο Εθνικός έχει ιστορία και δεν ξεπουλιέται στα χρυσωρυχεία».

Οι άνθρωποι του Εθνικού, φανερά ενοχλημένοι τόσο από την πράξη αυτή όσο και από την θετική αποδοχή που είχε από τους θεατές του αγώνα, αντέδρασαν και εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία κάνουν λόγο για άλλες σκοπιμότητες που είχαν σκοπό να βλάψουν την ομάδα. Μάλιστα, αναφέρουν ότι επιφυλάσσονται για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματος του κατά των ατόμων που προσπαθούν να βλάψουν την θετική πορεία του συλλόγου.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Εθνικού ΕΔΩ.