Συνελήφθησαν της Τρίτη το πρωί, στην ευρύτερη περιοχή της Χρυσούπολης Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 46, 24 (γυναίκες) και 37, 39 (άνδρες) ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για πλαστογραφία.

Συγκεκριμένα, μετά από καταγγελία της αρμόδιας Δ.Ο.Υ., ότι οι τρεις από τους τέσσερις δράστες (ο 39χρονος, η 24χρονη και η 46χρονη) το πρωί της Δευτέρας (24-10-2011) κατέθεσαν πλαστά δικαιολογητικά, προκειμένου να παραλάβουν χρηματικό ποσό από επίδομα, οι αστυνομικοί εξέδωσαν σχετικές αναζητήσεις και χθες (25-10-2011) το πρωί, τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι τρεις δράστες είχαν προμηθευτεί τα πλαστά δικαιολογητικά από τον 37χρονο, ο οποίος επίσης εντοπίσθηκε και συνελήφθη και άλλους δύο  32χρονους ημεδαπούς.

Προέκυψε επίσης ότι, το τελευταίο δίμηνο μία 31χρονη και ένας 30χρονος ημεδαπός κατέθεσαν για τον ίδιο λόγο πλαστά δικαιολογητικά, τα οποία είχαν προμηθευτεί και αυτοί από τους παραπάνω τρεις ημεδαπούς.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των οκτώ δραστών θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης Καβάλας.