Άρχισαν οι εγγραφές & συνδρομές των μελών στην Φιλοπρόοδη Ένωσης Ξάνθης για το 2018- 19 και σε ανακοίνωσή της η ΦΕΞ αναφέρει:

Γίνετε μέλος του σημαντικότερου πολιτιστικού δικτύου της περιοχής μας. Γνωρίστε τη ΦΕΞ και τις δράσεις της. *Ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα στην ιστοσελίδα της ΦΕΞ www.fex.org.gr

Η Συνδρομή στη ΦΕΞ είναι 10€ το χρόνο και μας βοηθά να συντηρούμε τα τρία από τα ωραιότερα κτίρια στην πόλη της Ξάνθης καθώς και τις πολιτιστικές (300 εκδηλώσεις το χρόνο) και εκπαιδευτικές της δράσεις (24 εργαστήρια).

Η συμμετοχή στη Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης είναι κάτι παραπάνω
από απλή συμμετοχή σ’ ένα σύλλογο.

Είναι ένας σύγχρονος χώρος συναντήσεων
ανάμεσα σε ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα.
Είναι ένας αξιόπιστος φορέας που σέβεται την παράδοση
και τροφοδοτεί με ευκαιρίες τη νέα δημιουργία.

Είναι ανάπτυξη συνεργασίας, φιλίας, ψυχαγωγίας.
Είναι τρόπος που διεκδικείς την ποιότητα ζωής του τόπου σου.

Η ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΗ ΕΝΩΣΗ ΞΑΝΘΗΣ – ΦΕΞ, ο παλαιότερος και πολυπληθέστερος πολιτιστικός φορέας της περιοχής μας, προσφέρει εδώ και έξι δεκαετίες μια ιδιαίτερη γεύση πολιτισμού.

Στόχος της είναι να ισορροπεί επιδέξια ανάμεσα στην ποσότητα και την ποιότητα. Να καλύπτει με υψηλή αισθητική τις απαιτήσεις των κατοίκων για εκδηλώσεις. Να φροντίζει τη διατήρηση της παράδοσής μας και τη διάδοση της νεότερης ιστορίας με υποδομές, αξιοπιστία και επιστημονικό υπόβαθρο.

Αποκατέστησε και συντηρεί τρία από τα ωραιότερα κτήρια στην πόλη της Ξάνθης, όπου στεγάζει και τις περισσότερες από τις δραστηριότητές της.

Απευθύνεται πρώτα σ’ αυτούς που δε γνωρίζουν τίποτα…
Σ’ όσους γνωρίζουν κάτι…
και τελευταία σε όσους γνωρίζουν πολλά και ενδιαφέρονται ειδικά…
Απευθύνεται στο νου και την καρδιά της τοπικής κοινωνίας και προσωπικά στον καθένα μας με ονόματα και επώνυμα και στους επισκέπτες της πόλης μέσω του Μουσείου.

Πληροφορίες:
Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης – πολιτιστικό δίκτυο Ξάνθης
Λαογραφικό & Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης – Αντίκα 7, 67100 Ξάνθη – παλιά πόλη
Τηλ. 2541025421- 6937120986 fexorg@otenet.gr www.fex.org.gr