Τραγικές καταστάσεις στην κλειστή χωματερή του δήμου Διδυμοτείχου από ασυνείδητους, οι οποίοι δεν θέλουν και δεν μπορούν να καταλάβουν ότι υπάρχει άλλη εποχή. . .
Την τραγικότητά τους δείχνουν ασυνείδητοι, οι οποίοι δε σέβονται το γεγονός ότι η χωματερή του δήμου Διδυμοτείχου έχει κλείσει.
Ο δήμος Διδυμοτείχου έχει φράξει το δρόμο που οδηγεί στη χωματερή με δύο κοντέινερ, ώστε να μην μπορεί να πλησιάσει τη χωματερή κανένα όχημα.
Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι πηγαίνουν στην περιοχή και πετούν κλαδιά και μπάζα.
Μάλιστα είναι τόσο ασυνείδητοι, που δεν κάνουν καν τον κόπο να βάλουν τα κλαδιά και τα μπάζα μέσα στα κοντέινερ, αλλά τα πετούν έξω από αυτά, με αποτέλεσμα ο δήμος κάθε λίγο και λιγάκι να στέλνει φορτωτή για να βάζει τα μπάζα μέσα στα κοντέινερ. . .
Το thraki Νεα, επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο ΔΙδυμοτείχου Δημήτρη Εμμανουηλίδη, ο οποίος τόνισε ότι οι δημότες πρέπει να πηγαίνουν τα κλαδιά στα παλιά σφαγεία, όπου ο δήμος έχει μηχάνημα καταστροφής τους. Παράλληλα κάλεσε για ακόμη μία φορά τους δημότες, αν κάνουν εργασίες ή έχουν μπάζα να τα συγκεντρώνουν σε ειδικούς κάδους οι οποίοι διατίθενται στην αγορά μέσω ενοικίασης.
Σε κάθε περίπτωση, η εικόνα που δημιουργούν ανεύθυνοι και ασυνείδητοι, προσβάλει, πρώτα απ’ όλα τους ίδιους.

20180712_164513_wm