Τι συνέβη.

Ανοιχτά μιλάει πλέον για την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος βουλευτής Έβρου, ο πρώην στρατηγός Παναγιώτης Φαραντάτος.  Ο κ. Φαραντάτος, είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας και αποφάσισε να διεκδικήσει μία θέση στο ψηφοδέλτιο του Έβρου, όπως και πάρα πολλοί ακόμη, οι οποίοι έχουν δηλώσει ανοιχτά την επιθυμία τους ή κάνουν επαφές για το σκοπό αυτό.

Φαραντάτος ΓεννηματάΟ Παναγιώτης Φαραντάτος ήταν και διοικητής της 12ης μεραρχίας με έδρα την Αλεξανδρούπολη και από τη θέση αυτή το 2014, είχε συναντηθεί με την τότε υπουργό εθνικής άμυνα και σημερινή επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

Η συνάντησή τους βέβαια τότε, ήταν εθιμοτυπική και η συνομιλίες τους περιορίστηκαν σε υπηρεσιακά θέματα.

Στο πρόσφατο παρελθόν, ο υποψήφιος πολιτευτής της ΝΔ, εμφανίζεται σε φωτογραφίες με στελέχη του κόμματός του.

Φήμες λένε, ότι έχει άριστες σχέσεις με τον αντιπρόεδρο Άδωνη Γεωργιάδη. Μαθαίνουμε όμως, ότι και άλλοι οι οποίοι θέλουν να είναι υποψήφιοι, διατηρούν στενότατες προσβάσεις στην ηγεσία του κόμματος, οπότε αναμένεται σκληρή μάχη για μία θέση στο ψηφοδέλτιο, εκτός αν η ηγετική ομάδα αποφασίσει να μην υπάρχουν και θεαματικές αλλαγές. Άλλωστε είναι πολύ γνωστό το σενάριο να μετέχουν  οι τρεις πρώην βουλευτές, ο νυν και να μείνουν θέσεις για δύο γυναίκες. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι και στις γυναίκες  γίνεται ένας χαμός κυριολεκτικά για μία θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Σ’ αυτή την περίπτωση θα είναι υποψήφιος ο στρατηγός της ΕΛΑΣ και όχι ο στρατηγός του ΕΣ.