ΚαϊσαςΝα τον πάρουν τηλέφωνο για το ερώτημα που έθεσε το thraki Νεα, καλεί τους τευτλοπαραγωγούς ο βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καϊσας. Ο βουλευτής απέστειλε απάντηση στο thraki Νεα, ύστερα από την ερώτηση που καταθέσαμε και στους τρεις βουλευτές Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις εξελίξεις της τευτλοκαλλιέργειας καλλώντας τους αγρότες να επικοινωνήσουν μαζί του.
Το ερώτημα του thraki Νεα:
Αξιότιμοι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Έβρου,
Γιώργο Καϊσα, Αναστασία Γκαρά, Δημήτρη Ρίζο,
το thraki Νεα, δέχτηκε παραινέσεις από αγρότες να σας μεταφέρουμε το παρακάτω ερώτημα. Παρακαλούμε για την απάντησή σας.

«Πέρα από το γεγονός των υποσχέσεων για «γλυκά Χριστούγεννα» στους αγρότες και της μη πληρωμής τους, σε ποιες ενέργειες θα προβείτε για να διασφαλιστεί η άμεση πληρωμή των αγροτών και η λειτουργία του εργοστασίου της Ορεστιάδας στην ερχόμενη καμπάνια.
Πώς θα ενεργήσετε αν τελικά το εργοστάσιο δε θα ανοίξει, δεδομένου των δηλώσεων και των απόψεων που έχετε εκφράσει τα τελευταία χρόνια για την ΕΒΖ και ειδικά για το εργοστάσιο ζάχαρης Ορεστιάδας;».

Η απάντηση του βουλευτή:
“Θα σας παρακαλούσα να ενημερώσετε τους ενδιαφερόμενους τευτλοπαραγωγούς να επικοινωνήσουν μαζί μου στα τηλέφωνα 2551033665, 2103709345-46, κινητό 6972863374, στα e-mail kaisasgeo@windowslive.com, g.kaisas@parliament.gr ή στη διεύθυνση Μιαούλη 15, 2ος όροφος, Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να τους ενημερώσω άμεσα για την πορεία επίλυσης των θεμάτων που τους απασχολούν. Γ. Καΐσας”.

Προφανώς ο βουλευτής θέλει ιδιωτική συνάντηση και δεν επιθυμεί να απαντήσει δημοσίως στο ερώτημα που δεν έχει να κάνει μόνο με την πληρωμή, αλλά και με το μέλλον της βιομηχανίας. Πάντως ο κ. Καϊσας, ήταν από τους πλέον ομιλητικούς, όταν άνοιξε το εργοστάσιο ζάχαρης Ορεστιάδας και απαντούσε ανοιχτά σε όλα τα ερωτήματα που του γίνονταν. Άραγε άλλαξε κάτι τώρα;
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αναμένουμε τις απαντήσεις και των άλλων δύο βουλευτών.
Διαβάστε: Θα ξανανοίξει το εργοστάσιο ζάχαρης Ορεστιάδας;