ΧριστοδούλουΚαλωσορίζουμε τον Υπουργό Υποδομών κ. Σπίρτζη στην παραλαβή; – εγκαίνια; του ματωμένου δρόμου. Του δρόμου που ένας πρώην πρωθυπουργός το 1996 στο Ορμένιο είπε ότι είναι τμήμα του διαδρόμου Νο 9 Ελσίνκι- Αλεξανδρούπολης, των διευρωπαϊκών δικτύων, ένα μικρό μέρος του οποίου είναι το τμήμα που παραλαμβάνετε.
Του δρόμου που η ΤΕΔΚ Έβρου τον Ιούνιο του 1996 ανέδειξε, με την εκδήλωση του INTERCITY ΙΑΣΩΝ από κοινού με την τοπική αυτοδιοίκηση της Νότιας Βουλγαρίας, ως τον κατ΄ εξοχήν δρόμο της επανασύνδεσης, της ιστορίας, της γεωγραφίας και της οικονομίας. Ως τμήμα του δρόμου Αλεξανδρούπολης – Μπουρκάς που μαζί με τον αντίστοιχο ηλεκτροσιδηροδρομικό αποτελούν τα χερσαία Δαρδανέλια αφού θα ενώνουν την άσπρη με τη μαύρη θάλασσα κι όχι τα Σεπόλια με τη Δάφνη.
Καλωσορίζουμε τον Υπουργό Υποδομών που εκ της θέσης του οφείλει να γνωρίζει ότι η παράκαμψη των Λαβάρων, του Αμορίου και των Ψαθάδων που στα 15 και πλέον χρόνια κατασκευής του έχει αφαιρέσει ζωές και έχει ταλαιπωρήσει όχι μόνον τους κατοίκους του Έβρου, δεν έχει σχέση με οδικό άξονα ευρωπαϊκών προδιαγραφών αλλά με ένα επαρχιακό δρόμο. Είναι βέβαιο ότι οι διερχόμενοι αυτοκινητιστές άλλων χωρών θα ομολογούν του λόγου το αληθές.

Ο Πασχάλης Χριστοδούλου είναι πρώην δήμαρχος Σουφλίου.