χορός κυρίες και δεσποινίδες

Δείτε το βίντεο από την πασαρέλα της εκδήλωσης που διοργάνωσαν ο σύλλογος κυριών και δεσποινίδων Ορεστιάδας, το σωματείο κουρέων κομμωτών βορείου Έβρου και ο σύλλογος πτυχιούχων αισθητικών Ορεστιάδας.

Σε ευχαριστήριο μήνυμά του ο σύλλογος κυριών και δεσποινίδων Ορεστιάδας αναφέρει:
Μια εντυπωσιακή βραδιά με φιλανθρωπικό χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου στο υψηλού επιπέδου κέντρο εκδηλώσεων Principal από το Σύλλογο Κυριών και Δεσποινίδων Ν. Ορεστιάδας ‘’ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ’’. Συνεργάτες αυτού του μεγάλου γεγονότος ήταν το Σωματείο Κουρέων – Κομμωτών Β. Έβρου, οι Πτυχιούχοι Αισθητικοί Ορεστιάδας και εκλεκτά καταστήματα ρούχων, αξεσουάρ, νυφικών, εσωρούχων και παπουτσιών. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ξεχωριστό και λαμπερό θέαμα με τις τάσεις της μόδας και της κομμωτικής εν όψει Χριστουγέννων από τα κομμωτήρια, τους αισθητικούς, τα καταστήματα και τα πανέμορφα μοντέλα που εξέπληξαν τους πάντες με την παρουσία τους. Στο φιλανθρωπικό γκαλά τραγούδησε η γνωστή σε όλους Βάγια Ζυγογιάννη και μουσικές έπαιξε καθ’ όλη τη διάρκεια της επίδειξης ο μοναδικός Dj Lelios που στηρίζει πάντα τις εκδηλώσεις μας. Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο πολυτάλαντος Γιάννης Σπαλιάρας που κέρδισε τις εντυπώσεις και αγαπήθηκε από τον κόσμο χάρη στην ευαισθησία που έδειξε και αγκάλιασε το γκαλά μας, κατανοώντας τους κόπους όλων που εργασθήκαμε ερασιτεχνικά και εθελοντικά για να προσφέρουμε βοήθεια στους συνανθρώπους μας τις ημέρες των εορτών.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Ν. Ορεστιάδας ‘’ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ’’ Ιωαννίδου Νικόλ, μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό της αφού ευχαρίστησε όλους όσους ήταν παρόντες, αναφέρθηκε στο ιστορικό του Συλλόγου, από την ίδρυση του στο Κάραγατς και τη μεταφορά του έπειτα στη Ν. Ορεστιάδα. Τόνισε μεταξύ άλλων τον κυριότερο σκοπό του Συλλόγου που είναι η άσκηση φιλανθρωπίας σε ανθρώπους ανήμπορους, ηλικιωμένους, μοναχικούς, χήρες με μικρά παιδιά που περιμένουν έναν άνθρωπο να μπει στο σπίτι τους και να απαλύνει τα προβλήματα τους. Αμέσως μετά το λόγο πήραν εκπρόσωποι κομμωτών και αισθητικών. Ιδιαίτερη παρουσία είχαν και οι ‘’Κομμωτές καρδιάς’’ που με ένα συγκινητικό βίντεο μας θύμισαν την ευαισθητοποίηση που πρέπει να δείχνουμε στους ανθρώπους που μας χρειάζονται. Μην ξεχνάμε ότι ο καθένας μας κάποια στιγμή μπορεί να χρειαστεί βοήθεια. Χαιρετισμό απηύθυνε και η βουλευτής του Σύριζα για το Νομό μας κ. Γκαρά Νατάσα που με μεγάλη χαρά βρέθηκε ανάμεσα μας.

Ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη βοήθεια τους το Up art, το TZELLAS SOUND που φώτισε κυριολεκτικά με λάμψη το γκαλά, το ξενοδοχείο Βιέννη για τη φιλοξενία, τις γραφικές τέχνες ‘’ΜΕΘΟΡΙΟΣ’’, τον Νίκο Πατούνα για τη σχεδίαση των προγραμμάτων και της αφίσας, τη Δημοτική Τηλεόραση Ορεστιάδας, τον Χρήστο Ρορόπουλο για τις φωτογραφίες, τον Λάκη Τοψίδη για την υπομονή που έδειξε σε όλη την προετοιμασία και τον δικό μας πλέον φίλο του Συλλόγου μας Γιάννη Σπαλιάρα που πραγματικά μας έδωσε δύναμη και ήταν συμπαραστάτης μας σε όλη αυτή την προσπάθεια!
Νιώθουμε την υποχρέωση να αναφέρουμε ονομαστικά όλους του συνεργάτες μας.
Κομμωτήρια: HAIR Σούλα της Αποστολοπούλου Σούλας, Μetaxoula της Βλασακάκη Μεταξούλας, Beauty of Color του Γκιζάνη Βασίλη, Κούλα Hair Style της Γρικίδου Κούλας, Κομμώσεις ‘’Ελένη’’ της Ζαβαλιάρη Ελένης, FREESTYLE της Ζαφειριάδου Νατάσας, ‘’Κομμώσεις…Στην τρίχα’’ της Καλουτσκίδου Έλενας, HAIR STYLIST ΒΑΓΙΑ της Λαμπερνάκη Βάγιας, Κουρείον του Μετζιδιέ Νίκου, ‘’MARIA NENOGLOU hair’’ της Νένογλου Μαρίας, ‘’Κομμώσεις Ντινούδη Χρύσα’’ της Ντινούδη Χρύσας, ‘’All about Hair’’ του Ξανθόπουλου Στέφανου, ‘’VENUS’’ της Τσαλκιτζή Πολυξένης.
Αισθητικοί: Κέντρο Αισθητικής Προσώπου – Σώματος ‘’be beautiful’’ Γκουλεμανίδου Μαρίας, Κέντρο Αισθητικής Φροντίδας της Παρασκευοπούλου Έλλης, Κέντρο Αισθητικής ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ’.
Καταστήματα: Lena Exclusive boutique Μπαξεβάνη Λένας, La Coquette Πεχλιβανίδου Αθανασίας, Sport Dress Παναγιωτούδης, ‘’Dolls Fashion’’ Αρβανιτίδου Σταυρούλας, Eri’s Closet Έρης Καϊτά, ‘’Kukuli’’ Παπαιωάννου Έφης, PIN UP Δαλάκογλου Ρένας, ‘’Φινέτσα’’ Κανατσοπούλου Βάσως, Make my Day Γκουντινούδη Μαρίας, ‘’Δια χειρός’’ Κυρμάνη Παυλίνας, Νυφικά – Βαπτιστικά ‘’Οπτασία’’ Μόραλη Μαρίας, Νυφικά – Βαπτιστικά ‘’Χριστίνα’’ Παπαιωάννου Χριστίνας, Νυφικά – Βαπτιστικά ‘’ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ’’, Νυφικά – Βαπτιστικά ‘’Mon Cheri’’ Καλογιαννοπούλου Ελένης, εσώρουχα ‘’Νεφέλη’’ Μαρασλή Σούλας, παπούτσια LINEA, Φιλιππάκη Βασιλικής.
Ευελπιστούμε για ακόμη μια φορά συνεχίζοντας την παρακαταθήκη που μας άφησαν τα προηγούμενα Διοικητικά Συμβούλια, ότι ο μοναδικός εθελοντικός φιλανθρωπικός Σύλλογος της πόλης μας δημιούργησε ένα γεγονός που θα συζητείται για πολύ καιρό και θα δώσει παράδειγμα για προσφορά στην κοινωνία της Ορεστιάδας! Σας ευχαριστούμε!
Με εκτίμηση για το ΔΣ
Η Γ. Γραμματέας Α’ Η Πρόεδρος
Αζορίδου Μαρία Ιωαννίδου Νικόλ