έκθεση βιβλίουΕννέα ημέρες θα διαρκέσει φέτος η Έκθεση Βιβλίου, που θα πραγματοποιηθεί για ακόμη μία χρονιά στην παραλία της Αλεξανδρούπολης. Το καλοκαιρινό ραντεβού με τη μαγεία του Βιβλίου έφτασε.

Η 26η Έκθεση Βιβλίου Αλεξανδρούπολης, θα λειτουργεί καθημερινά από το Σάββατο 15 έως την Κυριακή 23 Ιουλίου 2017 και ώρες 20:00 έως 24:00.

Τον μακροβιότερο πολιτιστικό Θεσμό της Αλεξανδρούπολης διοργανώνουν και φέτος – τα βιβλιοπωλεία της πόλης με την «Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου» (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.) και με την ενεργό υποστήριξη του δήμου Αλεξανδρούπολης και του επιμελητηρίου Έβρου.

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ Ε.ΠΟ.Φ.Ε.
ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ _ ώρα 21.30
Θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. «ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΒΡΙΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ». Πρόκειται για μια εκδήλωση που αποτελεί θεσμό του φορέα μας και λαμβάνει χώρα πάντα στο πλαίσιο της Έκθεσης Βιβλίου της Αλεξανδρούπολης. Έως τώρα έχουν τιμηθεί οι: Απόστολος Ευθυμιάδης, Γιώργος Παναγιώτου, Θεόδωρος Κυρκούδης, Μιχάλης Πατέλης, Αθανάσιος Γουρίδης και Θεοφάνης Μαλκίδης.
Φέτος θα τιμηθεί ο Αλέξανδρος Καζαντζής εκπαιδευτικός-νομικός, για τη σημαντική συνεισφορά του στην τοπική βιβλιογραφία της Θράκης.

Καθημερινά όλο το 9ήμερο και ώρες 20:00-24:00 στο περίπτερό της ΕΠΟΦΕ ο επισκέπτης μπορεί:
να ανακαλύψει πάρα πολλά ενδιαφέροντα και σπάνια βιβλία από την πλούσια βιβλιοθήκη της Ε.ΠΟ.Φ.Ε., καθώς και
να επισκεφθεί την οργανωμένη έκθεση Εβριτών καλλιτεχνών (Ζωγραφική, Χειροποίητο Κόσμημα, Κεραμική, Χειροποίητη Κούκλα κ.α.).

Και να προσφέρει βιβλία, στο πλαίσιο της πολιτιστικής δράσης «Διαβάζω, δωρίζω και σώζω μία βιβλιοθήκη».
Τα βιβλία θα εμπλουτίσουν μία βιβλιοθήκη, στην οποία υπάρχει πραγματική ανάγκη.