πας πρωταθλητώνΑσταμάτητος ο ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής στα «8α ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2017» αλλά και στο Πανελλήνιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα Στίβου.
Η περασμένη Κυριακή 28 Μαίου στη Θες/νίκη, στους αγώνες στίβου προς τιμή του Κώστα Χειμωνίδη, βρήκε τον Γιάννη Δουλγέρη σε πολύ καλή φόρμα, το χρυσό μετάλλιο να είναι εύκολη υπόθεση και να τον κατατάσσει στην 1η θέση στα 200μ.
Πολύ καλή εμφάνιση όμως και για την Κρεμμύδα Τριανταφυλλιά στο τριπλούν, με δεύτερη θέση και ασημένιο μετάλλιο.
Μετά από αποχή 2 ετών και ταλαιπωρία τραυματισμών ο Κοσμάς Παπαδόπουλος κατάφερε στα 400μ. εμπόδια να τερματίσει 5ος και να πιάσει το όριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Μια πολύ καλή θέση όμως κατάφερε να πάρει και η Μάρκου Ματίνα στα 400μ. και την 5η θέση.
Αξίζει να σημειωθεί όμως και η 7η θέση της Γιαννοπούλου Κων/νας στα 100μ. αλλά και του Στυλιανού Ντέμου όπου ο αθλητής του Στάνισλαβ Προτασιένα έλαβε την 12η θέση και φυσικά τον βετεράνο Λεπίδα Γιώργο στην κούρσα των 200μ..

Οι αθλητές όμως του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής, σάρωσαν και στην Πανεπιστημιάδα 2017, όπου έγινε στις Σέρρες την Πέμπτη 1 Ιουνίου, όπου η αποστολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης είχε στην σύνθεσή της, την άλτρια του μήκους Μάρα Κουκούτση όπου κατέλαβε την 1η θέση και την Γεωργίου Άλκηστις με 1η θέση στα 100μ. εμπόδια.