ποδόσφαιροΗ ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Έβρου σε συνδιοργάνωση με τον δήμο Αλεξανδρούπολης και το υπουργείο εθνικής αμύνας διοργανώνουν φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ της Εθνικής ενόπλων δυνάμεων και της ΕΠΣ Έβρου που θα διεξαχθεί την Τρίτη 21 Μαρτίου στις 15.30 στο γήπεδο «Φώτης Κοσμάς» στην Αλεξανδρούπολη.
Αρχηγός της αποστολής από το υπουργείο είναι ο αντιπλοίαρχος, Θανάσης Μίχας και η Ολυμπιονίκης επισμηναγός Κατερίνα Θάνου. Προπονητής είναι ο παλιός παίκτης του Ολυμπιακού Θεόδωρος Παχατουρίδης και βοηθός ο Αλβέρτης Παπαδάκης, πρώην αρχηγός του Απόλλωνα Σμύρνης. Με την ομάδα της Εθνικής Ενόπλων θα αγωνιστούν αρκετοί ποδοσφαιριστές της Super League όπως οι Χαρίλαος Χαρίσης και Γιάννης Μυστακίδης της ομάδας του ΠΑΟΚ, Νίκος Καρανίκας των Ιωαννίνων, Αδάμ Τζανετόπουλος του Ηρακλή, Γιάννης Παπαδόπουλος της Βέροιας κ.ά. Στο γήπεδο θα παρευρεθεί και η ομάδα της Εθνικής Ομάδας Γυναικών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.
Ο αγώνας διεξάγεται για φιλανθρωπικό σκοπό. Αντί εισιτηρίου θα συλλέγονται στην είσοδο του σταδίου τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης με σκοπό την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Πολυκοινωνικού του δήμου Αλεξανδρούπολης.