ΜαυρίδηςΑυτοδιοικητικά και με μοναδικό στόχο να συνεχίσει η Ορεστιάδα να ακούγεται σε συνδυασμό με αισιοδοξία, αγάπη και όποιο άλλο θετικό σχόλιο, ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης αντέδρασε άμεσα, στέλνοντας επιστολή στην Fix Hellas για την προβολή της Ορεστιάδας στην αρχή του νέου της διαφημιστικού. Συγκεκριμένα λεωφορείο από την Ορεστιάδα, φτάνει στη στάση Συγγρού – Φιξ (άλλη μία πανέξυπνη ιδέα του εμπνευστή του διαφημιστικού), με τον επιβάτη φαντάρο να συναντάει τον έρωτά του.
Ο δήμαρχος έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στην εταιρία, ενώ παράλληλα άφησε αιχμές – χωρίς όμως να λαϊκίσει – για βίντεο που δημιουργήθηκε από την περιφέρεια και η Ορεστιάδα έχει σχεδόν καθόλου προβολή. . . (Διαβάστε ΕΔΩ).
Όταν ο κ. Μαυρίδης είδε το βίντεο με τη διαφήμιση της μπύρας έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook:
«ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ «ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ» ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΣΠΟΤΑΚΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ».».

Το κερασάκι στην τούρτα, δεν είναι ούτε η ευχαριστήρια επιστολή Μαυρίδη, ούτε και η απάντηση της εταιρίας, αλλά το σχόλιο του δημοσιογράφου Δήμου Βερύκιου στην εκπομπή του Alpha «Happy Day».

Δείτε το σχόλιο του Δήμου Βερύκιου και τη διαφήμιση που διαφημίζει την Ορεστιάδα.