στρατόςΑπό την Στρατολογική Υπηρεσία Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης καλούνται οι στρατεύσιμοι της κλάσης 2020 (γεννημένοι το έτος 1999) να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής στη Στρατολογική Υπηρεσία Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ή στα πλησιέστερα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π) του τόπου διαμονής τους, από 2 Ιανουαρίου 2017 έως και 31 Μαρτίου 2017.
Με το συμπληρωμένο Δελτίο Απογραφής υποβάλλεται και φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας ή διαβατηρίου τους ή πιστοποιητικό Δήμου-Κοινότητας, από τα οποία θα προκύπτει η εγγραφή τους σε Μητρώα Αρρένων.
Όσοι πάσχουν από σοβαρά προβλήματα υγείας υποβάλλουν και Ιατρική Γνωμάτευση ή Βεβαίωση, στην οποία θα περιγράφεται με σαφήνεια η πάθηση.
Στους στρατευσίμους που θα υποβάλουν το Δελτίο Απογραφής εκπρόθεσμα, θα αναγράφουν σ’ αυτό ανακριβή στοιχεία, θα καταθέσουν ανακριβή δικαιολογητικά, ή δεν θα το υποβάλουν καθόλου, θα επιβληθεί πρόσθετη στρατιωτική υποχρέωση.
Επισημαίνεται ότι η κατάθεση των Δελτίων Απογραφής μπορεί να γίνει και σε όλα τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών που εδρεύουν στους κατά τόπους ΟΤΑ, όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, από 2 Ιανουαρίου 2017 έως 31 Μαρτίου 2017 με σκοπό την αποφυγή απώλειας εκπαιδευτικών ωρών των μαθητών και της απομάκρυνσης από τον τόπο διαμονής τους.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τη Στρατολογική Υπηρεσία Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα, στα τηλέφωνα 2531350914 -22.