εκλογη περιφερειαρχη5Αποφασισμένοι να μην στηρίξουν κανέναν υποψήφιο που θεωρείται Μητσοτακικός είναι αρκετοί Νεοδημοκράτες στον Έβρο, ως αντίδραση στο αποτέλεσμα των εκλογών για την ανάδειξη νέου περιφερειάρχη στην ΑΜΘ.
Η κατάσταση δε φαίνεται να αποκλιμακώνεται, αν και ανοιχτά δε υπάρχουν τοποθετήσεις, σε επικοινωνίες και συζητήσεις έχει αποφασιστεί

 

 

να μη στηριχθούν υποψήφιοι βουλευτές, αλλά και περιφερειακοί σύμβουλοι που δεν ψήφισαν Πέτροβιτς, σε οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία από δω και πέρα. Δηλαδή σε εκλογές για δήμους, περιφέρειες, βουλευτικές, αλλά ακόμη και πολιτιστικών συλλόγων.

Ειδικά για τρεις περιφερειακούς συμβούλους του Έβρου, οι οποίοι εκτιμάται ότι δεν ψήφισαν τον αντιπεριφερειάρχη Έβρου, το κλίμα είναι πιο αρνητικό.
Στις συζητήσεις που έχουν γίνει ο κ. Πέτροβιτς δεν παίρνει θέση, καθώς εμμένει ότι πρέπει η παράταξη να ξεπεράσει τη διαδικασία.
Στο μεταξύ η αλλαγή περιφερειάρχη, είναι σίγουρο ότι θα φέρει και ανατροπές στις επόμενες αλλαγές αντιπερφερειαρχών και προέδρων επιτροπών.