polis10 χρόνια λειτουργίας συμπληρώνει φέτος ο Polis 102,6 και διοργανώνει μια σειρά από events για όλο το 2016 – 2017 για να ευχαριστήσει το κοινό του για την αγάπη που του έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια.
Ο αγαπημένος Νο 1 μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός του Έβρου, θα βρίσκεται κατά τη διάρκεια της Λευκής Νύχτας 11 Αυγούστου, στη διασταύρωση των οδών 14ης Μαΐου και Αίνου με προσκεκλημένο τον Άρη Μακρή (των πρώην Boys and Noise).
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα κληρωθούν πολλά δώρα δωροθεσιες από τα καταστήματα της Αλεξανδρούπολης αλλά και ολόκληρης της Ελλάδος για τους τυχερούς που θα αναδειχθούν με κλήρωση, ενώ κεντρική παρουσιάστρια του event θα είναι η Κατερίνα Στογίδου. Το παρών θα δώσουν δεκάδες συνεργάτες και παραγωγοί που όλα αυτά τα χρόνια συμμετείχαν στο πρόγραμμα του Polis102,6.
Tέλος, μια ακόμα μεγάλη έκπληξη θα ανακοινωθεί το ίδιο βράδυ!
Οι άνθρωποι του Polis102,6 θα αποκαλύψουν κάτι νέο που ξεκινά στις 21.00 στους 98,7 FM για όλη την Ανατολική Μακεδονία κ Θράκη αλλά και για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου με ταυτόχρονη μετάδοση και στο διαδίκτυο για όλο τον κόσμο!
Η παρουσία όλων σας, θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα!
10 χρόνια Polis radio 102,6 με Άρη Μακρή στη Λευκή Νύχτα.
Σας περιμένουμε!
Με εκτίμηση
Θ. Τσαούσης