κλέφτηςκλέφτης αυτοκινήτωνΓια σειρά κλοπών κατηγορείται ένας 31χρονος από την Ξάνθη. Συγκεκριμένα, από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Ιούνιο σύμφωνα με την αστυνομία, διέρρηξε δύο σπίτια, μία επιχείρηση και μία αποθήκη αγροκτήματος. Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων αφαίρεσε μεταξύ άλλων δύο ηλεκτρικές συσκευές, δύο ηλεκτρικά εργαλεία, μία ηλεκτρική κιθάρα και διάφορα εργαλεία.
Από τις έρευνες προέκυψε επίσης ότι ο 31χρονος, το ίδιο χρονικό διάστημα, αφαίρεσε από την πόλη της Ξάνθης ένα αυτοκίνητο.
Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε στην κατοχή του δράστη το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο εσωτερικό του οποίου, οι αστυνομικοί εντόπισαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο του.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 31χρονος είχε παραποιήσει τον αριθμό πλαισίου του παραπάνω οχήματος και είχε τοποθετήσει σε αυτό πινακίδες κυκλοφορίας από άλλο όχημα ιδιοκτησίας του. Επίσης ο δράστης είχε δηλώσει ψευδώς την κλοπή του αυτοκινήτου που κατείχε νόμιμα.

Στο μεταξύ, στην Κομοτηνή, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 20χρονο, ο οποίος χθες τα ξημερώματα έκλεψε από επιχείρηση 4000 ευρώ. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν 3500 ευρώ, καθώς πρόλαβε και ξόδεψε 500 ευρώ. Ο 20χρονος, έχει απασχολήσει κι άλλες φορές την αστυνομία για κλοπές στο παρελθόν.