Το καφτάνι παλιότερα το φορούσαν μόνο στην Ανατολή και το ονομάζαμε κελεμπία στις μέρες μας και ειδικά μετά την δεκαετία του 60 έχει υιοθετηθεί σαν ένα από τα βασικά κομμάτια της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας.
Είτε ετοιμάζεστε για μια τυπική ημέρα στη παραλία, είτε ψάχνετε τι θα φορέσετε σε ένα παραλιακό καλοκαιρινό γάμο, ακόμη κι αν αναρωτιέστε τι θα μπορούσατε να βάλετε σε ένα καλοκαιρινό πάρτι, γρήγορα θα ανακαλύψετε πως το καφτάνι θα μπορούσε να αποτελέσει τη πρώτη επιλογή σας.

Ανάμεσα σε t-shirts, τζιν σορτς, φορέματα και καφτάνια, τα τελευταία κερδίζουν διαχρονικά μεταξύ των επιλογών σας. Γιατί?

Αναδεικνύουν κάθε σωματότυπο αρκεί βεβαίως να τα φορέσετε σωστά.
Είναι ανάλαφρα, δροσερά και αποτελούν την εύκολη λύση του ντυσίματος των καλοκαιρινών σας διακοπών και όχι μόνο.
Μπορείτε να τα βρείτε εύκολα, και σε πολλά και διαφορετικά σχέδια και παραλλαγές (κοντά- μακριά, μονόχρωμα- πολύχρωμα, με η χωρίς σχέδια κλπ) και σίγουρα μπορούν να ικανοποιήσουν όλα σας τα γούστα.
Στο νησί μπορούν πραγματικά να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, απαλλάσσοντας σας από τις ατέρμονες ενδυματολογικές αναζητήσεις.
Η φετινή μποέμ τάση τα έχει τοποθετήσει ακόμη ψηλότερα στη λίστα των επιλογών σας.
Μονόχρωμα ή εμπριμέ μπορούν να συνδυαστούν με σανδάλια ή κομψά ψηλοτάκουνα πέδιλα η με τις πλατφόρμες σας, με την ίδια ευκολία.
Το eshop www.primadonna.com.gr ακινήτου Εκτός Από Επίσημα βραδινά Φορέματα Μπουτίκ ΕΧΕΙ ΝΑ σας προτείνει Πολλά Το καφτάνια ΓΙΑ Το φετινό Καλοκαίρι.
Δείτε μερικά

καφτάνι primadonna

Κάντε κλικ πάνω στις φωτογραφίες για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες και φυσικά για να δείτε περισσότερα σχέδια επισκεφτείτε το eshop www.primadonna.com.gr