κομοτηνήΚατά τη συνεδρίαση της 11ης Μαρτίου 2016, το δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής, με την υπ’ αριθ. 77/2016 απόφασή του, ενέκρινε τις παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
1. Τη δέσμευση θέσης για την στάθμευση ασθενοφόρου έμπροσθεν της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων.
2. Την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης κάθε οχήματος εμπρός από τη δίοδο πρόσβασης σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης της Pilotis της οικοδομής στην οδό Σαμακοβίου 12Α .
3. Την τοποθέτηση αντανακλαστήρων οδοστρώματος (Μάτια της γάτας) στις οδούς Σκεπαστού και Δομεστίχου για την ασφάλεια των μαθητών του 3ου Δημοτικού Σχολείου.
4. Τη δέσμευση δύο θέσεων στάθμευσης ΑΜΕΑ: 1. επί της οδού Ύδρας 8 για το υπ’ αριθ. ΚΟΜ 8285 αυτοκίνητο και 2. επί της οδού Μ. Μ. Ανθίμου 8 για το υπ’ αριθ. ΚΟΚ 9970 αυτοκίνητο.
5. Την τοποθέτηση κατάλληλου προστατευτικού κιγκλιδώματος στο πεζοδρόμιο, μπροστά από τη είσοδο κέντρου ξένων γλωσσών, επί της οδού Νικ. Πλαστήρα 3.
6. Την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στην είσοδο του 6ου Δημοτικού Σχολείου, τη δημιουργία διαβάσεων στα σημεία εισόδου, καθώς και την τοποθέτηση αντανακλαστήρων οδοστρώματος, για την ασφάλεια των μαθητών.
7. Την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης σε μήκος 7 μέτρων από την είσοδο του 2ου Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής, τη δημιουργία διάβασης πεζών, καθώς και την τοποθέτηση αντανακλαστήρων οδοστρώματος, για την ασφάλεια των μαθητών.