Σιαφκαλόζης φωτοΔεν τον λένε ούτε Σταμάτη Μαλέλη, ούτε Χρήστο Παναγιωτόπουλο, ούτε Στρατή Λιαρέλη. Τον λένε Κωνσταντίνο Σιαφκαλόζη, είναι δημοτικός σύμβουλος Ορεστιάδας και η μόνη σχέση που έχει με τον Νίκο Χατζηνικολάου, είναι η καταγωγή του!
Ο κύριος Κωνσταντίνος Σιαφκαλόζης δημοτικός σύμβουλος, στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας, τοποθετήθηκε επί ενός κορυφαίου θέματος που επί ημέρες … ταλάνιζε την τοπική κοινωνία της Ορεστιάδας:
«Γιατί στο δελτίο ειδήσεων της Κυριακής 24 Ιανουαρίου 2016 δεν ήταν ΠΡΩΤΟ θέμα οι κινητοποιήσεις των αγροτών, αλλά η κινητοποίηση του ΚΕΕΡΦΑ για τον φράχτη τουΈβρου» (!!!)
Παράλληλα διαμαρτυρήθηκε γιατί τα. . . «ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ» δε δείχνουν το μπλόκο των αγροτών της περιοχής.
Κύριε Σιαφακαλόζη:
1. Τα»ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ» σας, είναι απλώς Αθηναϊκά. Για το γεγονός ότι τη Δημοτική Τηλεόραση Ορεστιάδας δεν τη θεωρείτε επίσης ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ, αναζητήστε τις ευθύνες και σε εσάς τον ίδιο προσωπικά που θεωρείτε ότι είστε ο καταλληλότερος για να αποφασίζεται ακόμη και την ιεράρχηση των θεμάτων του δελτίου ειδήσεων.
2. Οι κινητοποιήσεις των αγροτών ήταν, είναι και θα είναι στην κορυφή του ενδιαφέροντος της Δημοτικής Τηλεόρασης και αυτό το διαπιστώνουν όσοι το παρακολουθούν, το καταλαβαίνουν από την πρώτη ημέρα των κινητοποιήσεων και το παρακολουθούν καθημερινά. Η κινητοποίηση του ΚΕΕΡΦΑ, ήταν το καινούργιο στην ειδησεογραφία και το θέμα που την συγκεκριμένη ημέρα κυριαρχούσε στις συζητήσεις της κοινής γνώμης. Έτσι, σωστά οι συνάδελφοι της Δημοτικής Τηλεόρασης, επέλεξαν να το προτάξουν (δυστυχώς χωρίς να σας ρωτήσουν, – ιδού το … έγκλημά τους!). Αυτή είναι η σωστή δημοσιογραφική τακτική ιεράρχησης, που προτάσσει το καινούργιο της ειδησεογραφίας, και διατηρεί στην κορυφή του ενδιαφέροντος το θέμα που έχει συνέχεια επικαιρότητας. Οι προηγούμενες και οι επόμενες ημέρες είχαν φυσικά ως πρώτο θέμα στο δελτίο, τους αγρότες.
Αυτό λέει λοιπόν η δημοσιογραφική προσέγγιση! Η δική σας είναι απλώς … νοσηλευτική!!!

Κύριε Σιαφκαλόζη,
χρήσιμος ηγέτης, (δεν αναφερόμαστε σε εσάς. Μη το πάρετε κι επάνω σας), είναι αυτός που επιλέγει για συνεργάτες του, άτομα ίσα ή και καλύτερα από τον ίδιο.
Επικίνδυνος δημοτικός σύμβουλος, είναι αυτός που επειδή ακριβώς έγινε δημοτικός σύμβουλος, πιστεύει ότι μπορεί να κάνει όλες τις δουλειές του κόσμου, να υποκαταστήσει τους πάντες και να θεωρεί ότι δικαιούται να μπλέκεται … «είτε τον σπέρνουν είτε όχι»!
Υπάρχουν βέβαια και άλλες εκδοχές για να ερμηνεύσουμε την διαμαρτυρία σας στο δημοτικό συμβούλιο:
Α ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ: Δεν γουστάρετε με τίποτε να βλέπετε τα μούτρα των μελών του ΚΕΕΡΦΑ που ήρθαν από την Αθήνα στον Έβρο, για να μας πουν πόσο κακός είναι ο φράχτης! Μαζί σας κι εμείς λοιπόν! Αλλά ακόμη και στην περίπτωση που ήταν δεύτερο ή … πέμπτο θέμα οι διαδηλωτές του ΚΕΕΡΦΑ, είστε σίγουρος ότι δεν θα είχατε γενικώς … θέμα;
Β ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ: Βρήκατε μια καλή ευκαιρία να πείτε πόσο συμφωνείτε με την κινητοποίηση των αγροτών και πόσο αγαπάτε τους υποψήφιους ψηφοφόρους σας. Μήπως πιστεύετε ότι αν δεν παίξει μια μέρα πρώτο θέμα στη Δημοτική Τηλεόραση η αγροτική κινητοποίηση, θα αποσυρθούν οι αγρότες από τα μπλόκα; Αν είναι έτσι, … η πραγματικότητα, σας διέψευσε!
Γ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ: Μήπως είναι καλή ιδέα να συγκαλείται καθημερινά το δημοτικό συμβούλιο για να συναποφασίζετε όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι την ιεράρχηση των θεμάτων του δελτίου ειδήσεων της Δημοτικής Τηλεόρασης;
Δ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ: Δεν μπορεί, κάπου ίσως να υπάρχουν και περιπτώσεις… !
Κύριε δημοτικέ σύμβουλε,
όποια κι αν είναι η περίπτωσή σας, ευχόμαστε να καταλάβετε κάποια στιγμή, ότι η Δημοτική Τηλεόραση Ορεστιάδας, δεν έχει ανάγκη ούτε από νοσηλεία, ούτε από γιατροσόφια. Από καρδιοχειρουργό έχει ανάγκη που θα την αναμορφώσει συθέμελα ή από δημοτικούς άρχοντες που να καταλαβαίνουν μέχρι που τους παίρνει.
(Τώρα που το σκέφτομαι … κι ένας οδοντίατρος θα ήταν χρήσιμος για να … ξεδοντιάζει αποστήματα και ανόητες επαρχιώτικες λογικές του παρελθόντος…)